Foredrag

Du kan bestille et temabaseret foredrag – eller du kan spørge om det tema du har i tankerne. Med fokus på deltagernes udbytte er der altid indlagt dialog, øvelser og refleksion.

1: Netværk efter guldet – uden at blive en grib
Få 10 konkrete værktøjer, som du kan lave en handlingsplan ud fra. Se her råd nr 1 og nr 7:
Råd nr. 1: Sæt dig selv i spil.
Din viden er ikke noget værd, hvis der ikke er nogen, der ved, hvad du ved… Dine mål får ingen samarbejdspartnere eller fanklub, hvis ingen kender dem.
Råd nr. 7: Gør det nemt – hav tre delmål for hver gang du deltager.
Eksempler: Jeg vil vedligeholde forbindelse X. Jeg vil opsøge og vide mere om mindst èn ny organisation. Jeg vil lave kaffeaftaler med tre personer om projekt Y.

2: Entreprenørskab
Iværksætterens 10 Do´s and Dont´s.
Opstartshjælp baseret på egen erfaringer som selvstændig, og i advisory boards.
Inspiration & motivation til iværksætteri og handlekraft.
Redskaber til succes (f.eks. forretningsplan, agil udvikling, netværk for selvstændige, reality tjek)

3: Skru op for din professionelle fremtid
Spørger du af og til dig selv hvor du vil hen med dit job, din karriere eller et liv som selvstændig? Ved du hvad du gerne vil se tilbage på når arbejdslivet engang er slut?
Bliv inspireret af de globale fremtidstendenser. Lær tips om networking som en metode til at opnå resultater. Få værktøjer der viser dit potentiale fra nye vinkler. Arbejd med metoder til at lave målsætninger og handlingsplaner, som du kan bruge fremover.
Et foredrag og en workshop hvor du får muligheden for at arbejde fokuseret med at styrke både dine ambitioner og dine visioner.

Home Foredrag