Referencer / Projekter

geeklogo

Privat drevet iværksættermiljø
Sussi Bianco: Advisory Board og event facilitator.

Forestil dig et sted hvor du kommer og går, du snakker med andre startups og andre proaktive entreprenører. Du kan møde ligesindede, der er ingen faste pladser, der er ingen lukkede døre. Det er en kreativ motor hvor du kan koble dig på og bruge af alle de kapaciteter der sidder der.Det ene projekt vendes efter det andet og erfarne som nye er faste besøgende. Der er køkken, mødelokale og internet, nåhh ja det er gratis! Det lyder som en drøm, men knib dig i armen, for det er det ikke. Det er et privat initiative taget af It firmaet Miracle.

Artikel om Geekhouse – TrendsOnline

image002

Opstarten af erhvervscenter
Sussi Bianco: 6 mrd. konsulentforløb.

“Hun engagerer sig og er med hele vejen fra udvikling af visioner og til udførelsen. Som konsulent formår hun at komme rundt om problemstillingerne og hun er resultat-orienteret” Ud over at være ledelsens sparringspartner fungerede hun efter behov som konceptudvikler, strategisk netværker og faciliterede møder og events.
Simon Lykke
Daglig leder af Erhvervscenter Billeskovhus

Præsentationsvideo af Billeskovhus-Vestfyns erhvervscenter : Præsentationsvideo

careware-logo

CareWare Innovation og Iværksætteri
Sussi Bianco: Ansvarshavende Konsulent / Initiativ.

Et strategisk samarbejde mellem Aarhus Kommune, Teknologi i Praksis, Region Midt og Konsulenthuset Sussi Bianco.I forbindelse med CareWare 2013 lød startskuddet for et fremtidigt samarbejde om innovation ogiværksætteri på det sundheds- og velfærdsteknologiske område. Vi har sat os selv i verden for at fremme og støtte innovative sundheds- og velfærdsløsninger. I forbindelse med vores aktiviteter, opbygger vi et samarbejde og et økosystem mellem erhvervsfolk, uddannelser, iværksætterverden, region og kommune, hvor alle interesserede inviteres til at deltage.

CareWare Innovation og Iværksætteri: CareWare hjemmeside

Sussi Bianco innovation 2

Flot Faciliteret Startup Weekend Health
Sussi Bianco: Project Lead / Initiativ

“Det har uden tvivl været et velorganiseret event, der har formået at tiltrække en høj grad af diversitet imellem deltagerne. Der var forskellighed på tværs af nationalitet, uddannelse, erfaring, køn og alder. Diversiteten viste sig fra sin bedste side og viste sig som en force for de 11 teams og deres ideer”

Artikel: “StressMind løb med sejren til et Flot Faciliteret SWHealth

Sussi Bianco: Udvikling og Visionsarbejde

Man kan ikke blive andet end blive imponeret, når Sussi Bianco trækker sine visionære arbejdshandsker på. Med lige dele kreativitet og kritisk realisme forstår hun at holde det innovative perspektiv i processen. Kreativitet starter med en indstilling. Når du møder Sussi, er det åbenlyst, at hun har taget det indre valg at møde verden og sine udfordringer med lethed, glæde og improvisation. Det gør hun på en helt nede på jorden facon, så drømme og visioner blive til motivation og ikke ti fugle på taget.”
Ole Brandstrup (Cand. scient. pol.)
Konsulent ved UC Diakonissestiftelsen, Workshop for at 
udvikle social innovation og entrepreneurship på Århus Universitet.

Entrepreneurship - Sussi Bianco 300

“Vi synes, at det er en meget fornem evaluering af arrangementet. 100% er overordnet tilfredse og 90% har fået ny inspiration..”
Helle Meibom Færgemann
Udviklingskonsulent, Center for Innovation og Entrepreneurship.

Sussi Bianco var skarp og meget passioneret omkring det at netværke for selvstændige. Man kan roligt sige at hun ved hvad hun taler om. Jeg glæder mig meget til at følge Sussi, og jeg kan virkelig kun anbefale hende til andre der har brug for en uhøjtidelig og meget morsom indføring i netværkernes verden.
Anja Dalby
Selvstændig.

Jeg anbefaler Sussi Biancos kursus om iværksætteri som top 5 ud af 5. Det er en øjenåbner. Man opnår tro på sig selv og sin virksomhed. Man får fokuseret sit iværksætteri. Min virksomhed og jeg er helt klart på vej mod vækst og har ambitioner om at blive et anerkendt design firma.
Pernille Due Kammersgaard
Iværksætter Pixual Design

CKO har samarbejdet med Sussi Bianco i forbindelse med workshoppen: “Ide, koncept og produkt – Hvordan kommer du fra ide til koncept til et forretningsgrundlag”. Sussi var en inspirerende oplægsholder. Med sit høje humør formåede Sussi at engagere deltagerne i emnet og har bidraget positivt til deres forretningsforståelse. I evalueringen beskriver deltagerne deres udbytte som “Klarhed over, hvad jeg mangler at undersøge og ideer til, hvor jeg kan søge at udvide mit marked” og “Fokus på at tænke stort fra start”.
Andreas Kromphardt Carlsen
Konsulent for Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi

Sussi Bianco nærmest bobler af iværksætteri og handlelyst, hvilket smitter og motiverer tilhørerne. Hun forstår, at få deltagerne til både at fokusere og at tænke bredt ” på én gang. I workshoppen oplever de, at de med enkle midler og tankeeksperimenter får åbnet op for muligheder de ikke troede fandtes og får mod på at afprøve dem
Line Bering
Udviklingskonsulent, Center for Innovation og Entrepreneurship

Temadag: Iværksætteri med 100 deltagere. Sussi var fra starten åben og imødekommende. Hun var meget engageret, ikke kun i hendes del men i dagen som en helhed. Det forbedrede uden tvivl arrangementet. På dagen var Sussi meget professionel; hun vidste lige præcist, hvilke pointer hun ville have frem i løbet af foredraget. Hun kunne formå attale et publikum op, fange deres interesse og så holde den.
Efterfølgende har det været tydeligt at deltagerne fik noget ud af foredraget. Sussis pointer er blevet bragt op både i forbindelse med diskussion af iværksætteri, men også i forbindelse med snak om succes under studiet og på jobbet. Næste gang jeg skal forberede et arrangement vil Sussi være øverst på min liste af mulige foredragsholdere.
Iben Fahlén
Projektansvarlig

Netværk - Sussi Bianco 300

Sussi Biancos store entusiasme og hendes erfaring i at netværke gav mig nye ideer og masser af inspiration, som jeg kunne taget med hjem efter foredraget. Jeg fik bl.a. øjnene op for mig hvordan jeg kan bruge mit netværk i det daglige og hvordan jeg selv kan tage det første skridt. Jeg er blevet mere bevidst om hvor vigtigt det er at have et professionelt netværk og har efterfølgende tænkt i nye baner over hvordan jeg kan udvide mit nuværende netværk.
Helena Meyer
Software Engineer, ansat i IT-Branchen.

Netværkskonference: Vi har haft et givende og konstuktivt samarbejdet med Sussi Bianco i forbindelse med oprettelsen af et vidensdelings-netværk for portefølje-virksomhederne tilknyttet Østjysk Innovation. Hun har både fungeret som sparringspartner i selve opstartsfasen, og som oplægsholder på vores første konference som omhandlede “Networking i praksis”. Vi oplevede Sussi som meget inspirerende, og fandt at hun gav os mange gode redskaber til det fortsatte arbejde med udviklingen af netværket. Den efterfølgende evaluering af konferencen viser ligeledes stor tilfredshed blandt deltagerne både i forhold til selve oplægget og workshopaktiviteterne.
Marie Louise Haagensen
Networking Manager hos Østjysk Innovation.

“Sussi Bianco er ikke bare det sædvanlige ‘geni’ blandt mængden. Hun har holdninger der motiverer og skaber lyst til forandring. Gennem vores snakke føler jeg tydeligt at hun har erfaring på området og ved hvad hun taler om. Hun har desuden gjort mig bevidst om verdens situation omkring mig, samt de ting, som jeg kan udføre for at gøre en forskel. Alt dette har givet mig et andet drive som iværksætter et drive baseret på nytænkning og forandring.”
Mathias Lorenzen,
IT-iværksætter / Flamefusion

Jeg vil anbefale Sussi Biancos kursus. Det handler om de svære ting man ikke lærer andre steder. Man sparrer med og bliver udfordret af både Sussi og ligesindede medkursisterne. Det er et professionelt frirum og et spændende og tankevækkende forum. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og hvilke ønsker, jeg har til min karriere. Min virksomhed får mere ud af min arbejdskraft, fordi jeg yder mere, nu hvor jeg ved hvad jeg selv vil og arbejder fokuseret på at jeg bliver en mere værdifuld arbejdskraft.
Gitte Klitgaard Hansen
Ansat som Agile konsulent

Home Referencer / Projekter